nuffnang

LIKE ME

Sunday, 15 July 2012

PENGIKTIRAFAN TAHAP KESELAMATAN SAUNA

Kelulusan CB

Sistem International Electrotechnical Suruhanjaya untuk Ujian Pematuhan kepada Piawaian untuk Peralatan Elektrik telah membangunkan Skim IECEE CB, untuk jenis tertentu peralatan elektrik dan elektronik. Skim ini membolehkan pengiktirafan bersama keputusan ujian pihak ketiga di antara negara-negara anggota.

CB negara anggota: Argentina, Australia, Austria, Belarus, Belgium, Brazil, Kanada, China, Republik Czech, Denmark, Finland, Perancis, Jerman, Greece, Hungary, India, Ireland, Israel, Itali, Jepun, Republik Korea, Malaysia , Mexico, Belanda, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Romania, Persekutuan Rusia, Singapura, Slovakia, Slovenia, Afrika Selatan, Sepanyol, Sweden, Switzerland, Thailand, Turki, Ukraine, United Kingdom, Amerika Syarikat, Yugoslavia.
Kelulusan SASO -

Produk yang diperlukan untuk memenuhi keperluan yang penting yang berkaitan dengan keselamatan, keselamatan negara dan agama Islam seperti yang ditunjukkan dalam standard Arab Saudi. Produk yang diliputi termasuk mainan, elektrik dan elektronik, automotif dan kimia. Jika tiada piawaian Saudi wujud, piawaian antarabangsa yang diterima mungkin telah diluluskan oleh SASO.

Kategori produk enam puluh enam dilindungi; yang dibeli dan digunakan oleh pengguna. Kategori-kategori ini dibahagikan kepada lima kumpulan yang termasuk Mainan, Elektronik dan Produk Elektrik, Keluaran Kimia dan Lain-lain.

CE Kelulusan-CE Mark adalah tanda produk pemerakuan yang diletakkan di atas produk yang mematuhi Arahan Pendekatan Baru Kesatuan Europian.


 SET DIVA STEAM SAUNA+ FREE GIFT(RM 480)


 SET MYRA STEAM SAUNA+FREE GIFT(RM420) SAUNA BELT+FIR BELT+WAIST TRIMMERFIR BELT RM99SET EZY FIR RM680

SAUNA PANTS RM99

SAUNA BELT RM88


PROMOSI HOT PANTS+CHILI KRIM
SET PROMOSI WAIST TRIMMER

SET HOT MAMA RM150


SET HOT MAMA RM180


SET HOT MAMA RM260FANTASTIC PANTIES RM85(1 pcs) & RM150(2 pcs)
SET BAJUSELUAR PELANGSING RM98

No comments:

Post a Comment