nuffnang

LIKE ME

Saturday, 22 June 2013

SET EZY FIR BASIC&FULL PACKAGES


SET EZY FIR BASIC & FULL PACKAGES..JAMINAN 3 THN..FREE POSTAGE KE S'JUNG.. Wanita Lepas Bersalin Wajib Bersauna -

♥♥♥Utk kembalikan ke bentuk asal dan menurunkan berat badan..Kaedah Tradisional(dulu di panggil tanggas..Periuk tanah ...
di gunakan dan di Selimutkan)....

♥♥♥Set Sauna Peribadi Jenama Nazconsauna direka khusus untuk orang Asia..Teknologi Dari Jepun ini di komersialkan oleh China & Taiwan..Ia direka khusus untuk Asia yang bersaiz kecil,lebih privasi, di mana orang asia lebih bersifat pemalu dan tidak terbuka bersosial seperti orang putih kerana kite beragama dan dalam agama terutama Islam kite dilarang mendedahkan aurat bercampur lelaki dan wanita bukan muhrim bile sauna dalam bilik..

♥♥♥Harga yang berpatutan dan menjimatkan masa dan wang anda. Sudah 10 tahun nazconsauna menemani peminat sauna seluruh Malaysia Brunei dan Spore. Sauna merupakan salah satu alternatif dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan paling lama dan diamalkan seluruh dunia..selain daripada berjogging, bersenam, yoga, pilates dan lain2 lagi..termasuklah di Malaysia nenek moyang kite panggil tanggas dimana wanita lepas bersalin diselimutkan dan periuk tanah ada wap panas diletak dibawah kaki..

♥♥♥Konsep asas bagi terapi bersauna adalah untuk meningkatkan suhu badan dengan duduk dalam sebuah bilik panas yang lazimnya berada pada suhu 180 darjah Fahrenheit. Selepas 10 hingga 20 minit,iaitu apabila haba mula terhasil sama ada melalui Wap atau Kaedah FIR,membuatkan badan berpeluh dengan banyak kerana ini akan dapat membantu mendetoksifikasi badan, menenangkan minda dan bakar kalori pada masa yang sama.


Set Sauna Ezy FIR Sauna..Membakar lemak dan kalori anda dengan berkesan, mudah dan cepat..Setiap set termasuk kerusi lipat, Waist Trimmer, Bekas Kedap Udara, Pemanas Kaki FIR, Cili Krim Sampel.

****untuk sebarang pertanyaan,tempahan dan pembelian blh pm fb mya qareena amir,whatapps,wechat dan LINE >>> 019-6259604

No comments:

Post a Comment