nuffnang

LIKE ME

Friday, 17 August 2012

Fesyen oh Fesyen Muslimah Raya 2012

Pilihan Hati untuk Lebaran
Lebih manis dan menawan apabila kurung moden diberi nafas baru. Mewah dengan manik pada bahagian bahu, dada dan hujung baju daripada fabrik plain silk Chiffon Patch dengan french lace. Tidak kurang juga dengan hujung kain yang diberi potongan berbeza untuk kelihatan lebih unik. Kurung hijau lembut diserikan lagi dengan manik merah jambu, dengan warna sedondon pada hiasan di selendang. Tidak ketinggalan selendang shaded chiffon dengan manik yang menarik.
Tampil Istimewa di Aidilfitri
Bawal Aidijuma

Cuaca panas di Malaysiamenyebabkan anda mencari fabrik yang sesuai supaya tidak berpeluh. Bagi yang berhijab, tudung bawal ialah pilihan tepat untuk anda gayakan tidak kira di mana sahaja anda berada. Selain ringan, bawal juga amat mudah untuk digayakan
Tampil Lebih Variasi
Hajra sentiasa mencari kelainan dan mempelbagaikan gaya ikatanselendang demi memberikan kepuasan kepada pelanggannya yang setia.Tidak mahu ketinggalan dengan arus fesyen hijab yang kini semakin rancak berkembang, namun Hajra tetap memiliki gayanya yang tersendiri di sampingmengekalkan kualiti fabrik. Ada gaya sederhana, mewah dan eksklusif!
No comments:

Post a Comment