nuffnang

LIKE ME

Tuesday, 30 April 2013

FANTASTIC PANTIES

Fantastic Panties

Bila umur meningkat dan selepas bersalin beberapa kali, bentuk badan wanita, terutamanya payudara dan punggung lah yang akan 'jatuh' dahulu..atau kendur..banyak cara boleh dilakukan seperti pembedahan, bersenam dan sebagainya..

Kini berada dalam pasaran...BERITA BAIK..kepada kaum wanita yang inginkan bentuk badan yang sempurna dengan kos yang rendah..tanpa bedah silikon anda boleh dapatkan bentuk punggung idaman anda hanya sekelip mata dan begitu mudah..

Fantastic panties nazcon diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi daripada sponge hingga bentuk seluar dalamnya sama seperti pembedahan silikon..dan apabila anda pakai ia akan terletak kemas di punggung..kualiti kain bukan seperti seluar dalam biasa..ia begitu kemas dan melekat di punggung apabila anda memakainya..menjadikan punggung anda lebih montok dan menarik..

GETAH KHAS DIGUNAKAN SEKELILING PEHA DAN PINGGANG SUPAYA IA TAK TERLONDEH..Terdapat 2 saiz iaitu M - pinggang 26-28 inci / dan saiz L - pinggang 29 -32 inci...HARGA 1 PCS - RM40..Diskaun hebat 2 pcs hanya RM75..Penghantaran dicaj rm10..untuk semenanjung malaysia. Rm20 untuk sabah n sarawak...

Cara menggunakanya..Pakai Seluar Dalam biasa anda terlebih dahulu sebelum memakai Fantastic Panties..Pastikan Seluar Dalam biasa anda tidak terlalu ketat..

Colour: hitam..
Available: Saiz M & L
 


No comments:

Post a Comment